Opleiding

De praktijklessen worden bijgehouden op een leskaart. Na elke les krijg je de leskaart bijgewerkt terug, zodat je thuis je vorderingen kunt bekijken.

Tevens worden er daar ook de nieuwe afspraken op genoteerd zodat er een duidelijke administratie is, waarop er geen misverstanden ontstaan. De cursist dient de leskaart daarom iedere les bij zich te hebben.

De praktijklessen kunnen door twee instructeurs worden gegeven. We proberen ieder onze eigen cursisten te lessen, zodat je niet steeds aan de auto en instructeur hoeft te wennen. Hierdoor krijgen wij een goed inzicht in het kennen en kunnen van de cursist. Wij verzorgen een deskundige kwaliteitsopleiding waarvan de inhoud en het tempo geheel afgestemd worden naar de persoonlijke mogelijkheden van de cursist!

De meeste cursisten zijn in de leeftijdsgroep van 18-24 jaar oud, dus vrijwel allemaal scholier of student. Daarom is het mogelijk om de cursisten thuis, op school of bij het werk op te halen!

Is er plotseling een situatie om ergens anders opgehaald te worden, dan is de instructeur bereikbaar via de mobiele telefoon die in de lesauto aanwezig is.

Je wordt geheel opgeleid en begeleid vanaf de eerste rijles en eventueel zo nodig de tussentijdse toets en het rijexamen, tot je bent geslaagd!

Opleiding voor de aanhanger

Voor het behalen van het aanhanger rijbewijs hoeft geen theorie-examen behaald te worden. Het is mogelijk om de opleiding en examen in één, twee of meerdere dagen af te ronden.

Ook voor de rijbewijzen C en CE (vrachtwagen en vrachtwagen met aanhanger) en T (tractor) kunnen wij je een opleiding aanbieden.

Heb je vragen over de opleiding? Neem dan contact met ons op!

Voor meer informatie over examens, kijk op de website van het CBR.

Voor meer informatie over lessen vanaf 16,5 jaar, kijk op de website van 2toDrive.