Over Autorijschool Wilan

Wij zijn Autorijschool Wilan, gevestigd in Wijk bij Duurstede. Wij lessen in Tiel, Amersfoort en Utrecht.

DSC_0214-kleiner

Willem van der Linden

rob-375-249

Rob van der Linden

Met 20 jaar ervaring als internationaal vrachtwagenchauffeur op de Europese wegen heeft Willem van der Linden besloten om zijn kennis en ervaring met anderen te delen. In 2008 is hij om die reden Autorijschool Wilan begonnen, nadat hij eerst les heeft gegeven als franchiser bij andere rijscholen. Sindsdien is Autorijschool Wilan verantwoordelijk voor honderden geslaagden! Vanaf 2017 is Autorijschool Wilan geen eenmanszaak meer. Dankzij de samenwerking met zijn zoon Rob is Autorijschool Wilan een VOF geworden.

Rob van der Linden is begonnen als internationaal vrachtwagenchauffeur en heeft in 2016 zijn diploma voor rij-instructeur behaald. De afgelopen jaren hebben zowel Willem als Rob de diploma’s voor rij-instructeur op de vrachtwagen behaald.

Wij verzorgen de opleidingen voor rijbewijs B (Personenauto), rijbewijs B Automaat en rijbewijs BE (Personenauto met aanhangwagen). Wij lessen met een Volvo V60, Volvo V40 Cross Country en een Volvo V40 Cross Country Automaat! Hiernaast zijn wij bevoegd in het verzorgen van de opleidingen voor rijbewijs C (Vrachtwagen), rijbewijs CE (Vrachtwagen met aanhanger). Sinds kort is Rob bevoegd voor het verzorgen van rijbewijs T (Tractor) opleiding!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

De zekerheden van Autorijschool Wilan:

  • Wij zijn gekwalificeerd door het Innovam
  • Wij zijn RIS-gecertificeerd (Rijopleiding in stappen)

Onze auto’s door de jaren heen